Wat is een Discover Scuba Diving ervaring?

Klaar om een nieuw avontuur aan te gaan? Sluit je aan bij onze professionele gidsen voor een duikinitiatie en ontdek de schoonheid van de onderwaterwereld!

Tijdens deze initiatie krijg je een eerste kennismaking met de duiksport. Ons team van ervaren duiker instructeurs zal je begeleiden doorheen dat avontuur in het zwembad van Ter Borcht. De focus ligt helemaal op veiligheid en plezier!

Wanneer kan ik komen duiken?

Als je nog nooit gedoken hebt dan start je best met een duikinitiatie of andersgenoemd een DSD ervaring. We organiseren die éénmaal per maand op een vrijdagavond van 20:00 tot 22:30 in Ter Borcht, Meulebeke. Je kunt de momenten terugvinden op scapadivers.com/kalender of op het inschrijvingsformulier hieronder.

Als je al duikervaring hebt, dan ben je welkom op onze trainingen of duikuitstappen die je ook op de kalender kunt terugvinden. Je bent tot drie keren gratis welkom voor we lidgeld vragen. Stuur naar hello@scapadivers.com om meer informatie te krijgen over de volgende activiteiten.

Hoe ziet de avond eruit?

Tijdens deze initiatie krijg je een eerste kennismaking met de duiksport. Ons team van ervaren duikers zal je begeleiden door middel van een introductie (30 min), een echte duik (60 min) en een afkoelsessie (15-30 min).

De introductie zal je meer informatie geven over duiken, de risico's, gebruikte materialen en wat je kunt verwachten tijdens de duik. Dan komt het hoogtepunt van de avond: de duik zelf! Onze gidsen zijn getraind om je duik comfortabel, veilig en plezierig te maken, zodat je zeker weet dat je een fantastische ervaring zult hebben!

Na de duik gaan we naar de kantine voor wat verfrissing. We zullen evalueren en bespreken hoe je eerste duik is verlopen, en uitleggen wat je volgende stappen kunnen zijn in jouw duikavontuur.

Wat hebben wij nodig van jou?

Om ervoor te zorgen dat de apparatuur die wij leveren perfect past, hebben we nog wat extra informatie nodig. Geef ons alsjeblieft de volgende details: Voornaam, Achternaam, Geboortedatum, Schoenmaat, en Torsogrootte (Small, Medium, Large, Extra Large)

Zelf dien je enkel jouw zwemgerief en enthisiousiasme mee te brengen. Mocht je liever jouw eigen shorty, vinnen, en/of duikbril meebrengen, mag dat uiteraard ook.

De kosten voor deze geweldige ervaring bedragen nu 30 euro (inclusief verzekering, uitrusting en begeleiding) per persoon. Dit kan betaald worden cash of via payconiq op de initiatie zelf.

Ben jij klaar om een duik te nemen?Β 

Vul dit formulier in om je aan te melden voor onze volgende duikinitiatie!Β