Scapa Divers Meulebeke '08 

Wie, wat en wanneer?

"Scapa Divers" een doordachte naam.
Scapa Flow en PADI

Scapa Divers klinkt. Gekend als merkkledij is Scapa voor niemand onbekend. Maar Scapadivers is meer. Scapa Flow is een wereldvermaarde duikplaats... In deze baai in Schotland liggen tientallen wrakken uit beide wereldoorlogen. Een droom voor iedere duiker. Bij de oprichting van de club werd die naam overgenomen. 

Onze Geschiedenis
Van het verleden naar nu.

In het voorjaar van 2008 beslisten enkele ervaren duikers een eigen club op te richten. Het zwembad Ter Borcht in Meulebeke is een ideaal zwembad voor trainingen én voor opleidingen. De Scapa Divers kenden meteen succes. Onze altijd enthousiaste instructeur, bijgestaan door enkele divemasters zorgen voor PADI-opleidingen op maat. Daarnaast wordt er wekelijks getraind, zowel fysiek als technisch. 

Een hechte vriendengroep
Duiken, familie en vrienden.

Voor starters én voor duikers die graag hun grenzen verleggen. Een degelijke training geeft je een voldaan gevoel.... Nadien volgt een après-dive in de bar, gezellig! En wij gaan ook duiken uiteraard. In Zeeland of in zoet water, of tijdens onze jaarlijkse clubreis. Onze club biedt opleidingen en trainingen, trips en reizen voor mensen die dezelfde passie delen : duiken 

Organigram